Yrityksille

Millaista työsi olisi, jos tiimisi nukkuisi paremmin, liikkuisi tarpeeksi ja saisi energiaa kahvikuppien sijaan terveellisestä ravinnosta? Kuuluuko yrityksenne niihin moniin suomalaisiin, joissa työntekijät pumppaavat itsensä tositoimiin energiajuomien ja kahvin voimalla?

Tutkimusten mukaan jo pelkästään proteiinipitoinen aamiainen lisää työntekijöiden keskittymiskykyä ja työn tuottavuutta huomattavasti. Työntekijän sairastaminen taas maksaa työnantajalle keskimäärin 300 euroa päivässä.

Mielestäni sairastamiseen kuluvan rahan voisi sijoittaa paremminkin. Esimerkiksi inspiroivaan ravinto- ja hyvinvointivalmennukseen, joka antaa käytännönläheisiä työkaluja energisempiin työpäiviin.

Esimerkkejä luentoaiheista:

  • Virtaa työhön ravinnosta
  • Energiaa ravinnosta
  • Hallitse stressiä ja nuku hyvin
  • Optimaalista ravintoa -workshop

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Kimmo Aroon 040 146 3859 tai myynti@optimalperformance.fi ja pyydä tarjous.

Palautetta Kaisa Jaakkolan yritysluennoista ja -valmennuksista:

Lisää yritysreferenssejä täällä.

”Kaisa Jaakkola on käynyt vierailevana ravintovalmentajana Trainers’ Housen Fight Club -ohjelmassa. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä Kaisalta saamiinsa ruokailuohjeisiin. Kaisan opit ravinnon ja hyvinvoinnin yhteydestä ovat auttaneet asiakkaitamme löytämään uuden lähestymistavan ruokailutottumuksiinsa.”
– TrainersHousen Fight Club -ohjelman palautetta

”Aamiaisen muuttaminen kolahti kovasti, munakas tulee tästä lähtien vireystilan nostattajaksi. Hiilihydraattien ajoitus oli aivan uutta asiaa. Kiinnostava esitys, paljon uutta tietoa. Napakka ja selkeä esitys.”
-Akavan erityisryhmien Pirkanmaan alueryhmän palautetta

”Sain sellaista tietoa, mitä en odottanut saavani ravintoluennolta. Oman ruokapäiväkirjan tutkiminen oli yllättävän tehokas harjoitus. Kaisalla on helppotajuinen tapa esittää asioita. Monipuolinen luento.”
-Meilahden sairaalan, kirurgian poliklinikan urologian osaston palautetta

”Ravintoworkshop avasi silmiä. En ollut aiemmin tajunnut, miten vähän kasviksia ja proteiineja ruokavalioni sisältää ja mitä niiden puute aiheuttaa. Oli kiva kuulla, miten helposti hyviä valintoja voi tehdä vaikka olisi kiire, se on eniten omasta mielentilasta ja halusta kiinni. Biosignature-mittaus oli mielenkiintoinen lisä, tästä haluan oppia enemmänkin.”
-Nuorten Yrittäjien Voimalan palautetta

”Kaisan innostus aiheeseen näkyy, esitystapa oli selkeä ja mukaansatempaava. Vihersmoothien havannointi ja sen maistelu oli loistava. Tämän otan huomenna jo käyttöön! Kiva, ettei paasattu mitä ei saa syödä. Stressin vaikutus vatsarasvan kertymiseen selitti paljon oman kehoni toiminnasta.”
-Helsingin poliisilaitoksen rikososasto, väkivaltarikosyksikön palautetta

”Parasta oli, että valmentaja oli elävä esimerkki asioiden toimivuudesta. Positiivinen ja reipas puhuja, valmennus oli maanläheinen ja johdonmukainen. Pidin siitä, että hän pystyi esittämään perustelut asioihin ja näyttämään asiakkaiden tuloksia, tämä vakuutti.” 
-Helsingin poliisilaitoksen rikososasto, väkivaltarikosyksikön palautetta

”Valmennus oli kaikin puolin valaiseva. Kaisa pystyi hyvin käytännönläheisesti tuomaan esille, miten ruoka muuttuu matkan varrella kun sitä käsitellään teollisesti, hyvänä esimerkkinä kaura aina jyvästä sokerikekseihin. Liikunnasta uutena tuli se, että vaativilla painoilla lyhyiden sarjojen tekeminen muokkaa kehoa tehokkaammin kuin lenkillä käynti laihduttamista ajatellen.”
-Tampereen Kauppakamarin palautetta