Laboratoriotesteistä

Voit tutustua itsenäisesti laboratorioihin, joiden testejä olen teettänyt itselleni tai joihin olen tutustunut opintojeni kautta. Niitä ovat ovat muun muassa Metametrix, Genova Diagnostics, Doctor’s Data ja Signet Diagnostic Corporation.

Suomessa laboratoriotestejä tarjoaa MDD Terveyspalvelut Oy. Heiltä voit tilata esimerkiksi syljestä tehtävän lisämunuaisten hormonien testin, sukuhormonitestejä, laajan kilpirauhaspaneelin (josta näkyy myös rT3-hormoni) ja CDSA 2.0:n eli laajan ruoansulatusanalyysin. Myös Antioksidanttiklinikan kautta saat monia näistä testeistä ja pääset samalla lääkärille, joka osaa auttaa sinua.

Tanskassa toimii Nordic Clinic ja Nordic Laboratories. Heiltä saat asiantuntevaa palvelua ja tarpeen mukaan etäkonsultointia esim. infektioista joiden tuntemus Suomessa on heikkoa. Heillä on laaja valikoima eri laboratorioiden testejä käytössään. Testejä on mahdollista tilata ottamalla yhteyttä klinikkaan.

Pyydän ystävällisesti, että käännyt lääkärin puoleen mikäli tunnet tarvitsevasi laboratoriotestejä esimerkiksi ruoansulatuksen tai hormonitasapainon lisätutkimuksiin. En valitettavasti voi vastata lääketieteellisiin kysymyksiin esim. testien tulkintaan liittyen.

Ruokayliherkkyyksien testaamiseen (noin 60 ruoka-ainetta) voit hankkia kaikille saatavilla olevan, kotona helposti tehtävän ja tulkittavan Food Detective -testin. Testin voit tilata verkkosivujen kautta tai ostaa BioSignature-valmennuksen yhteydessä.