BioSignature

Hormonit vaikuttavat kehoosi ja mieleesi joka ikinen sekunti. Ne säätelevät esimerkiksi elimistösi uudelleenrakennusta, aineenvaihduntaa, lämmönsäätelyä, vireystilaa, motivaatiota, hedelmällisyyttä ja nestetasapainoa. Lukiessasi tätä tekstiä uusia hormoneja syntyy ja käytettyjä hormoneja poistetaan. Sinä voit itse vaikuttaa siihen, kuinka hormonit elimistössäsi toimivat – sinun hyvinvointiasi tukien, tai sitä heikentäen.

BioSignature on enemmän kuin perinteinen kehonkoostumusmittaus – sen mukaan rasvan kertyminen vartalon eri kohtiin on heijastus elimistön hormonaalisesta tilasta.

Ravinto, liikunta, uni, stressi, mielentila, vatsan hyvinvointi ja monet muut seikat vaikuttavat hormonitoimintaasi joka hetki, vaikket sitä tiedostaisi.

BioSignature-analyysi tehdään 12 pisteen ihopoimumittauksena ammattilaiskäyttöön soveltuvilla rasvaprosentin mittauspihdeillä. BioSignatureen kuuluu myös laaja taustatietojen kartoitus. Tämän jälkeen BioSignature-valmentaja analysoi tuloksia yhdistämällä saamaansa tietoa elämäntavoistasi, hyvinvointisi tilasta ja BioSignature-ohjelmiston antamista mittaustuloksista. Saat tietoa kehosi hormonaalisesta tilasta ja suosituksia elämäntapamuutosten tekemiseen.

BioSignature-analyysissä tärkeää ei ole rasvan absoluuttinen määrä kehon eri osissa. Myös silmämääräisesti hoikilla ihmisillä BioSignature heijastaa rasvan suhteellisen kertymisen perusteella elimistön hormonaalista tilaa. Jos rasva tuntuu kertyvän joka puolelle vartaloa, kertoo myös tämä omaa tarinaansa kehon sisäisistä tapahtumista.

Hormonien epätasapainotilat vaikuttavat rasvan sijoittumiseen seuraavasti:

Klikkaa suurentaaksesi

Hormonitoiminnan tasapainottuminen alkaa usein näkyä kehossa nopeasti – jopa viikossa – rasvanpolton aktivoitumisena, keskittymiskyvyn parantumisena, aineenvaihdunnan nopeutumisena ja energiatason nousuna.

Paras hyöty BioSignature-menetelmästä saadaan säännöllisen valmennuksen kautta. Ensimmäinen BioSignature-tapaaminen antaa vain kuvan nykytilanteesta. Säännöllisten valmennustapaamisten myötä näet, kuinka muutokset vaikuttavat elimistösi toimintaan ja mitä sinun kannattaa seuraavaksi tehdä saadaksesi ja ylläpitääksesi hyviä tuloksia vaivattomasti.

Optimal Performance on Suomen ensimmäinen BioSignature-valmennusta tarjoava yritys. 

Varaa aika BioSignature-analyysiin:

  • Helsingissä (Helsinki Kiropraktiikka & Optimal Performance): 040 415 1611 (arkisin klo 9-17)
  • Tampereella (Optimal Performance): 050 414 5280 (arkisin klo 9-17)

Lue lisää BioSignaturesta Optimal Performancen verkkosivuilta.