Lähde mukaan hyvinvointilomalle Wine Spa & Golf Hotel Peraladaan!

By / 28 joulu 2017 / Kommentit pois päältä artikkelissa Lähde mukaan hyvinvointilomalle Wine Spa & Golf Hotel Peraladaan!

Hei ystävä, kiinnostaisiko hyvinvointiloma viiden tähden golf- ja spa-resortissa Barcelonan kupeessa Peraladassa?

Lähdemme pienellä 14 hengen porukalla reissuun 24.-31.3.2018. Viikon teemana on ”Oma hyvinvointi arjen prioriteetiksi”. Päiviä ei ole tarkoitus ahtaa täyteen ohjelmaa vaan aikaa jää reilusti myös lomailulle ja omille aktiviteeteille.

Viikon aikana käydään kokonaisvaltaisesti läpi hyvinvoinnin osa-alueita: ravintoa, liikettä, unta ja stressinhallintaa sekä näihin vaikuttavia tekijöitä, kuten tapoja, elämäntilannetta, oman elinympäristön ja ihmissuhteiden vaikutuksia. Pääset oppimaan minun ja Jonin luennoilla teoria-asioita, jotka antavat vastauksia kysymyksiin ”miksi” ja ”mitä”, sekä motivoivat tekemään muutoksia omaan tahtiisi. Käytännön harjoituksissa kuten esim. ruokailun yhteydessä, jooga- ja liikuntasessioissa ja rentoutus- ja mindfulness-harjoituksissa pääset itse kokeilemaan, miltä minkäkinlaiset hyvinvointia parantavat tavat tuntuvat juuri sinulle.

Matkan hinta on 1550 € / henkilö. Hinta sisältää matkat, majoituksen ylellisessä kahden hengen huoneessa, kuljetuksen Hotel Perelada Wine Spa & Golfiin, kuntosalin ja kylpyläalueen käytön, buffet-aamiaisen joka aamu sekä viikon ohjelman minun ja Jonin ohjaamana.

Majoituspaikan verkkosivut löytyvät täältä. En malta odottaa, että pääsemme reissuun – paikka näyttää mielettömän kauniilta!

Kysymyksiä ja ilmoittautumiset voi laittaa maililla Jonille (joni@optimalperformance.fi).

Laita ilmoittautumiseen otsikoksi ”Peralada” ja viestikenttään seuraavat tiedot:

* Koko nimi (passissa oleva)
* Osoite
* Sähköpostiosoite
* Puhelinnumero
* Mikäli haluaa lisäaktiviteettina pelata golfia, tms.
* Muuta huomioitavaa

Ennakkomaksu on 200 € ja se laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen, maksuaikaa on 7 päivää. Loppulaskun eräpäivä on 1 kk ennen lähtöä.

Matka toteutetaan yhdessä vastuullisen matkanjärjestäjä Mailux Oy:n (1154/17/Mj) kanssa. Matkaan sovelletaan on kuluttajaviraston yleisiä matkaehtoja (lue lisää tai jos haluat kysyä, lähetä sähköpostia matkanjärjestäjälle: maitta@mailux.fi).

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tämä on juuri nyt minulle ensi vuoden innostavin työjuttu, ihanaa päästä kivan porukan kanssa reissuun 🙂

// Postauksen kuvat: Peraladan verkkosivuilta

Share on Facebook