Maksuton nettiseminaari PaleoCon alkaa tänään

By / 27 tammi 2014 / No Comments

paleocon

Tänään alkaa PaleoCon, maksuton nettitapahtuma jossa on yli 30 eri puhujaa. Mukaan pääsee tästä linkistä (käsittääkseni koko viikon ajan) ja videoita voi katsoa koko viikon ajan, aika huippua! Sen jälkeen videot voi edelleen ostaa itselleen, tätä kirjoittaessani koko paketin hinta on $49,99 ja ilmeisesti hinta nousee sitten mitä kauemmin seminaarista on kulunut. Tuo on kyllä muuten ihan tajuttoman vähän tällaisesta paketista. Vastaavat seminaarit maksavat ulkomailla (live-eventtinä) usein vähintään tuhat euroa.

Tapahtuman aikataulu eli puhujat eri päiville saa kun rekisteröityy mukaan. Puhujia ovat mm. The Paleo Diet -kirjan kirjoittaja Loren Cordain, Mark’s Daily Apple -blogin Mark Sisson, Perfect Health Dietin kehittäjä Paul Jaminet, Nom Nom Paleo -ruokablogin Michelle Tam, akupunktuurikko & integratiivisen lääketieteen asiantuntija Chris Kresser, Bulletproof Executive (”sharing my experience and knowledge on how I lost 100 pounds with minimal exercise, used techniques to upgrade my IQ by more than 20 points, and got healthier by sleeping less than five hours a night”) Dave Asprey ja monia muita.

Asprey on muuten vaimonsa kanssa kirjoittanut tosi hyvän raskausaiheisen kirjan, Better Baby Book, jota itse opiskelin etu- ja takaperin tultuani raskaaksi. Linkki kirjaan löytyy alta, kuten myös muiden yllä mainittujen puhujien kirjojen linkit. Hyviä opuksia, löytyvät omasta hyllystäni. Enjoy 🙂

Täällä on muuten ihan mahtava video New Yorkissa olevasta Hu Kitchen -ravintolasta, joka on pelkkää (herkullisen näköistä) paleoruokaa tarjoileva ravintola. Videolla omistaja kertoo miten hän löysi ns. entisessä elämässään vuosia sitten työmatkallaan lentokentän kirjakaupasta funktionaalisen lääketieteen lääkäri Dr Mark Hymanin kirjan (The UltraMind Solution: Fix Your Broken Brain by Healing Your Body First
), jätti gluteenin pois ja pääsi eroon kolmessa päivässä iho-ongelmasta joka oli kiusannut häntä kuuden vuoden ajan. Kannattaa kurkata video + klikata mukaan tapahtumaan, mielenkiintoisia puheita tulossa!

hu-paleocon

Share on Facebook